STORYTELLING

Co-creating the story.

Succesvolle organisaties en projecten hebben een verhaal. Verhalen zijn een krachtig communicatiemiddel. Ze brengen inzichten, waarden en doelen op een aangename, begrijpbare manier bij de mensen. Verhalen maken de organisatie en waar ze voor staat beter begrijpbaar voor de buitenwereld. Ze wekken enthousiasme op, veroorzaken ontroering, laten emoties losbarsten. Maar ook binnen de organisatie dragen verhalen bij tot een grotere eensgezindheid om een doel te bereiken.

Verhalen vertellen is een vak. Het gaat over personages die in een bepaalde omgeving hindernissen overwinnen om een doel te bereiken. Sterke verhalen brengen jouw organisatie tot leven. Samen vertellen we betere, originele verhalen. Een organisatie bestaat immers niet alleen uit haar leiders maar ook uit de samenwerking van verschillende personages. Van de top tot de basis. Binnen en buiten de organisatie.

Via co-creatie creëren we samen sterkere verhalen die door iedereen gedragen en uitgedragen worden. Zo wordt ieder verhaal “ons” verhaal.